Live nieuws en radio streams uit Suriname!


Home » Surinaams nieuws » PL gaat voor 3 zetels in Nickerie

PL gaat voor 3 zetels in Nickerie

De Pertjajah Luhur(PL) van Paul Somohardjo wil drie zetels binnenslepen in het district Nickerie bij de algemene vrije en geheime verkiezingen van 2015. PL heeft er nu 1 en de 2e zo goed als binnen. De partij moet nu werken aan de 3e zetel, zegt Somohardjo.

Als de 3e zetel binnen is, zal Nickerie de presidentskandidaat leveren, beloofde hij. Het district heeft volgens hem voldoende capabele mensen die in staat zijn die functie te bekleden.

De partijleider sprak zaterdagavond in Nickerie tijdens een welkomstmanifestatie. De structuren in Nickerie hebben speciaal voor Somohardjo deze activiteit georganiseerd, omdat hij drie weken uitlandig was.

De partij heeft gisteren ook een aantal kernen geïnstalleerd. Aan hun rust de taak om de 3e zetel voor de partij binnen te halen. PL is volgens Somohardjo in staat alleen de verkiezingen in te gaan. De partij zal echter bij de komende verkiezing in combinatieverband de verkiezingen ingaan.

De politicus bracht dank uit aan de niet-Javaanse kiezers in het district. Zonder hun stem zou de partij niet in staat zijn de ene zetel in Nickerie te behalen. Met de ondersteuning van de ‘Hindostaanse en Creoolse broeders’ in Nickerie hoopt Somohardjo de 3e zetel in de wacht te slepen. (Edunet)


Posted

in

by