Live nieuws en radio streams uit Suriname!


Home » Surinaams nieuws » Surinaamse ondernemer scheldt Braziliaanse vrouw vies en vuil uit op straat, geeft schuld coronaellende aan buurland

Surinaamse ondernemer scheldt Braziliaanse vrouw vies en vuil uit op straat, geeft schuld coronaellende aan buurland

GFC NIEUWSREDACTIE- Een Surinaamse ondernemer heeft woensdag een Braziliaanse vrouw op zeer schaamteloze wijze uitgescholden waarbij alle letters van het ‘Sranang Tongo’ scheldwoordenalfabet zijn gebruikt.

De vrouw van wie bekend is dat ze een schoonmaakster is, kreeg het op straat niet ver van supermarkt Best Mart in het noorden van Paramaribo aan de stok met de zakenman. De discussie dreigde te escaleren waarna een omstander zich met de kwestie bemoeide om de boze man tot bedaren te brengen.

De gefrustreerde ondernemer beschuldigt onze zuiderburen ervan het coronavirus in ons land te hebben geïmporteerd, hij wijst hen aan als hoofdschuldigen van de coronaellende in Suriname.

Dat de man beschuldigende vinger wijst naar de Brazilianen is onterecht.

De eerste officieel geregistreerde  coronageïnfecteerde in Suriname in 2020 was een volstrekt onschuldig persoon die vanuit Nederland naar ons land was teruggekeerd. En de Brazilianen, Nederlanders en talrijke landenbevolkingen zijn net zo goed slachtoffer van de coronaellende die zijn oorsprong vindt in Azië.

Foto ter illustratie.