Live nieuws en radio streams uit Suriname!


Home » Surinaams nieuws » Mama Bush legt het nog één keer uit

Mama Bush legt het nog één keer uit

De familie Bush heeft al twee presidenten geleverd. Barbara Bush, echtgenoot van de laatste Bush-president en moeder van de huidige Republikeinse presidentskandidaat Jeb Bush, kent dus het klappen van de zweep.

Zoontje Jeb staat nu op plek 5 in de peilingen en dat zijn 4 plekken te laag, vindt Mama Bush. Dus springt zij bij met ongevraagd advies.

In een interview op de Amerikaanse tv-zender CBS zegt zij dat Jeb beschikt over dezelfde waarden die Amerika lijkt te hebben verloren: “Hij is bijna te beleefd”, zegt mevrouw Bush.

“Ik heb hem geadviseerd, waarom interrumpeer je andere mensen niet zoals de anderen doen?”
“Ik ben al veel beter in interrumperen, mam, kom op” antwoordt Jeb.

“Hij is zo beleefd. Zo hebben we hem opgevoed” zegt moeder Bush. “En hij schept niet zo op zoals sommige mensen die wij kennen.”

Na wat aandringen van interviewster Norah O’Donell geeft Barbara Bush toe dat zij het inderdaad heeft over Donald Trump, “maar ik ga geen wedstrijdje ver-spugen met hem aan want hij kan verder spugen”.

Jeb’s moeder heeft een promotiefilmpje opgenomen waarin zij zegt dat Jeb echte oplossingen aanreikt in plaats van te pochen hoe populair of hoe geweldig hij is.

Donald Trump reageerde op zijn gebruikelijke manier: “Heb net gekeken naar Jeb’s advertentie waarin hij dringend mammie nodig heeft om hem te helpen. Jeb – mams kan je niet helpen met ISIS, de Chinezen of met Poetin”, twitterde hij.

CBS Video