Live nieuws en radio streams uit Suriname!


Home » Surinaams nieuws » 50-jarige standhouder neergestoken te Vreedzaam Markt; verdachte voortvluchtig

50-jarige standhouder neergestoken te Vreedzaam Markt; verdachte voortvluchtig

De 50-jarig standhouder W.K. is op vrijdag 6 oktober 2023 door een manspersoon die bekend staat als “Djogo” te Vreedzaam Markt neergestoken. Onder begeleiding van een vriend deed het slachtoffer diezelfde dag omstreeks 15.50 uur n.m. aangifte bij de politie van het bureau Centrum.
Volgens verklaring van het slachtoffer is hij standhouder bij de Vreedzaam Markt. Op die bewuste dag werd hij door een security guard geroepen, die hem vroeg naar een sigaret. W.K. hield de security guard voor, hem slechts op rekening een sigaret zou kunnen geven. Toen de security guard daarmee akkoord ging, bracht hij de sigaretten voor hem. “Djogo” die zich in de directe omgeving bevond gaf de security guard aan dat hij niet met de standhouder moest praten en niets van hem moest aannemen. Terwijl W.K. tot de security guard sprak, bedreigde “Djogo” de standhouder met de dood, waardoor W.K. op een bepaald moment in een woordenwisseling geraakte met “Djogo”. De standhouder besloot terug te lopen naar zijn stand en werd bij die gelegenheid van achteren met een scherp voorwerp door “Djogo” in zijn linker onderrug gestoken. Na de daad rende de verdachte in de richting van het oude veerplein. Aan de opsporing en aanhouding van deze verdachte wordt gewerkt. Het slachtoffer werd voor medische behandeling verwezen naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo.

The post 50-jarige standhouder neergestoken te Vreedzaam Markt; verdachte voortvluchtig appeared first on Korps Politie Suriname.