Live nieuws en radio streams uit Suriname!


Home » Surinaams nieuws » 5-jarig meisje vermoedelijk door inname rattengif overleden

5-jarig meisje vermoedelijk door inname rattengif overleden

De politie van het bureau Rijsdijk kreeg op dinsdag 22 augustus 2023 omstreeks 06.00 uur v.m. de melding dat een lijk in een woning aan de A. Pikaweg te Bernarddorp was aangetroffen. Bij aankomst op het adres bleek het om het 5-jarig meisje I.J. te gaan, dat geen teken van leven meer vertoonde. Een arts stelde officieel de dood van het kind vast.

Tijdens het onderzoek van de politie is geconstateerd dat het meisje eerder klaagde van hoofd- en buikpijn. Op grond daarvan werd ze door de moeder gebaad en in bed gelegd om te slapen. Toen de moeder haar dochtertje de volgende ochtend omstreeks 05.09 uur wakker maakte om haar naar de dokter te brengen, merkte zij op dat het kind niet reageerde. Twee andere kinderen die eveneens ter plaatse waren, klaagden ook van hoofd- en buikpijn. Naar zeggen van de moeder had zij  rattengif in huis geplaatst, aangezien zij last had van ratten. De moeder werd direct aangezegd om de twee andere kinderen voor medische hulp naar de dokter te brengen. Daarnaast werden er op het erf vier dode kippen aangetroffen. Een arts stelde officieel de dood van het 5-jarig meisje vast.

In opdracht van het Openbaar Ministerie is het ontzielde lichaam van I.J. door de politie ter obductie in beslag genomen.

The post 5-jarig meisje vermoedelijk door inname rattengif overleden appeared first on Korps Politie Suriname.