Live nieuws en radio streams uit Suriname!


Home » Surinaams nieuws » 32-jarige steekt oom dood

32-jarige steekt oom dood

PARAMARIBO — T.R. is door de politie in verzekering gesteld, omdat hij zijn oom, J.R., heeft doodgestoken. Een jongere broer van het slachtoffer werd ook verwond door de dader. Hij liep twee diepe snijwonden aan zijn voorhoofd op, schrijft de voorlichtingsdienst van het Korps Politie Suriname.

De steekpartij voltrok zich dinsdagavond aan de Richard Voullairestraat. T.R. verliet vervolgens de plek, maar kon nog dezelfde avond door de politie van het Bureau Nieuwe Haven aan de Kankantriestraat aangehouden en ingesloten na te zijn voorgeleid.

Volgens het voorlopige onderzoek hadden T.R. en J.R. eerder dinsdag een woordenwisseling, waarbij de moeder van T.R. de ruzie beslechtte. Haar zoon verliet de woning, maar toen hij in de vooravond thuis kwam en zijn oom tegenkwam, vlogen de twee elkaar in de haren.

De moeder haalde de twee kemphanen weer uit elkaar, maar J.R. stortte ineen door zijn verwonding. Zijn jongere broer die hem te hulp schoot, werd door T.R. aangevallen en verwond. J.R. overleed ter plekke. Zijn stoffelijk overschot is voor obductie in beslag genomen. Het onderzoek is overgedragen aan de afdeling Kapitale Delicten.