Live nieuws en radio streams uit Suriname!


Home » Surinaams nieuws » 31-jarige verdachte aangehouden terzake poging moord, zware mishandeling en bedreiging ex-vriendin

31-jarige verdachte aangehouden terzake poging moord, zware mishandeling en bedreiging ex-vriendin

De 31-jarige verdachte A.S. is op vrijdag 15 september 2023 door leden van Regio Bijstandsteam Paramaribo (RBTP) opgespoord in het ressort Uitkijk en aangehouden ter zake bovenvermelde vergrijpen. Op maandag 28 augustus 2023 deed het 18-jarig slachtoffer R.N. aangifte op het politiebureau regio Centrum contra de verdachte, die haar ex-vriend is. De zaak werd overgedragen aan de afdeling Recherche Paramaribo voor verder onderzoek. Het slachtoffer werd door haar ex-vriend gebeld om het weer goed te maken met haar. Zij stemde toe de ex-vriend te ontmoeten in een café aan de Wilhelminastraat. Nadat zij daar hadden afgesproken, zette de ex-vriend het slachtoffer af aan de Prins Hendrikstraat. Bij die gelegenheid vroeg de ex-vriend het slachtoffer om met hem mee te gaan naar huis en dat hij haar de volgende dag weer thuis zou afzetten. Het slachtoffer weigerde dit en werd door haar ex-vriend getrokken maar zij stribbelde tegen. De ex-vriend haalde toen een scherp voorwerp tevoorschijn en bracht het slachtoffer een aantal verwondingen toe in haar gezicht, hals en rug. Na de verwondingen te hebben aangebracht vluchtte de verdachte weg met medeneming van een mobiele telefoon en SRD 3000 van het slachtoffer.   R.N. werd overgebracht naar SEH voor medische behandeling. De verdachte werd opgespoord en aangehouden. Het voorwerp waarmee de verdachte het slachtoffer heeft bewerkt is niet teruggevonden.

Na afstemming met het Openbaar Ministerie is de verdachte in verzekering gesteld.

The post 31-jarige verdachte aangehouden terzake poging moord, zware mishandeling en bedreiging ex-vriendin appeared first on Korps Politie Suriname.