Live nieuws en radio streams uit Suriname!


Home » Surinaams nieuws » 29 deelnemers bij Nationale bodybuildingkampioenschappen

29 deelnemers bij Nationale bodybuildingkampioenschappen

De voorbereidingen in aanloop naar de nationale bodybuilding en fitnesskampioenschappen van 4 november zijn in volle gang. Onlangs is de inschrijvingsperiode afgesloten. In totaal hebben 29 atleten zich opgegeven voor het jaarlijks terugkerend evenement van de Surinaamse Bodybuilding en Weightliftingbond (SBWB). Ook titelverdediger Jermain Karg en Bikini Fitnes kampioene Ralissa Wekker zijn van de partij.

De organisatie voorziet dat de titelverdedigers het niet gemakkelijk zullen hebben. “Wekker mag dit jaar rekenen op geduchte tegenstand van de overige vijf dames in deze categorie, waaronder Charelle Meyer die dit jaar goed scoorde in Guyana en op Aruba”, aldus de SBWB.

Naast Karg en Wekker doen ook B-klasse kampioen Rafael Holwijn, C-klasse kampioen Marlon Henery Men’s Physique kampioen Rafael Kromokarijo en Vanessa Henery-Forster die vorig jaar Wellness-kampioene werd weer mee.

De deelnemers zullen elkaar bekampen in zeven categorieën: Bodybuilding A, B en C, Classic Physique, Men’s Physique, Wellness en Bikini Fitness. Het juryteam dat de atleten zal beoordelen staat onder leiding van Chief Judge Robert Haakmat. Het evenement vindt plaats in Theater Thalia en vangt om 18.00 uur aan.