Live nieuws en radio streams uit Suriname!


Home » Surinaams nieuws » 19-jarige overlijdt een week na verkeersongeval in ziekenhuis

19-jarige overlijdt een week na verkeersongeval in ziekenhuis

PARAMARIBO — De 19-jarige S.R. is een week na een verkeersongeval, ter hoogte van de Groot Blijdenshoopweg, overleden in het ziekenhuis. Volgens informatie van de politie zou hij met een hoge snelheid hebben gereden op voornoemde weg komende vanuit Lelydorp.

Ter hoogte van de Groot Blijdenshoopweg probeerde hij achter een personenauto, die op de tussenberm geparkeerd stond met front richting Latour, langs te komen. Bij die gelegenheid week hij uit naar links en kwam daarbij op de tussenberm terecht. Hij week vervolgens weer uit naar rechts om op het rijwielpad te komen en het voorwiel van de bromfiets raakte daarbij een houtblok die langs de weg lag. Hij verloor hierdoor controle over het stuur van zijn rijtuig en botste tegen een elektriciteitsmast.

Per ontboden ambulance werd het gewonde verkeersslachtoffer afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. Hij werd ter verpleging op de afdeling Intensive Care opgenomen, alwaar hij vrijdagmorgen is overleden. Het ontzielde lichaam van S.R. is in opdracht van het Openbaar Ministerie afgestaan aan de nabestaanden.