PARAMARIBO- Een kwaadwillige zwerver uit de omgeving van Kwatta in Paramaribo heeft gisteren de woede op de hals gehaald van enkele auto-eigenaren. De kennelijk gefrustreerde man heeft in korte tijd drie autobanden van verschillende voertuigen, die voor een handelszaak stonden geparkeerd, lek geprikt. Hij gebruikte daarvoor waarschijnlijk een priem of scherpe schroevendraaier.

Een veiligheidsman van een winkel aan de Kwattaweg kon op nippertje gadeslaan hoe de vandaal zijn snode actie uitvoerde. Een achtervolging om de dader staande te houden is echter mislukt. Het is onduidelijk wat de precieze motieven voor de zinloze acties zijn.

Ook in de omgeving van Paramaribo- Noord deed er zich een soortgelijke activiteit voor. Een zwerver die dikwijls de straten rondzwerft met een kleine koffer op wieltjes maakt er een gewoonte van om met een spijker strepen te trekken op de ‘body’ van langs de straat geparkeerde auto’s. Vorige week nog werd hij op heterdaad betrapt door de eigenaresse van een beschadigd voertuig. Dit resulteerde in een scheldpartij die bijna escaleerde in een vechtpartij.

Dit bericht is afkomstig van GFC Nieuws. Bekijk het oorspronkelijke bericht hier.