Muzikant Yo Yo Honey Singh’s vrouw Shalini Talwar heeft aangifte gedaan van huiselijk geweld, seksueel geweld, mentale intimidatie en financieel geweld. Shalini heeft ook een pleidooi ingediend bij de Tis Hazari-rechtbank in Delhi onder de ‘Protection of Women from Domestic Violence Act’.

De zaak werd naar verluidt ingediend op dinsdag 3 augustus, bij mevrouw Tania Singh, hoofdstedelijke magistraat van de Tis Hazari-rechtbank.

Sandeep Kapur, advocaat en senior partner Karanjawala & Company, verscheen namens Shalini Talwar. De rechtbank heeft Honey Singh ook op de hoogte gesteld van het verzoek om een ​​reactie voor 28 augustus. De rechtbank heeft ook voorlopige bevelen uitgevaardigd ten gunste van Shalini. 

Honey Singh had zijn vrouw voor het eerst voorgesteld in 2014 op de realityshow India’s Raw Star. Shalini is behoorlijk actief op social media en deelde vaak foto’s met Honey Singh. De laatste tijd werd ze gezien met het delen van cryptische berichten op haar Instagram-pagina, wat aangeeft dat iets niet klopte.

Ondertussen is Honey Singh populair onder andere door nummers als ‘Angrezi Beat’, ‘Lungi Dance’, ‘Dil Chori’, ‘Saiyaan Ji’.

Dit bericht is afkomstig van Dagblad Suriname. Bekijk het oorspronkelijke bericht hier.