De groepen E en F spelen vandaag hun laatste rondes in de groepsfase en in de middag weten we dan wie zal doorstromen en tegen welk land ze zal uitkomen in de Ronde van 16. In groep F hebben we Canada die al is uitgeschakeld, terwijl de andere landen kans hebben. In groep E oftewel de zogenaamde “Groep des Doods” maken alle vier landen nog kans om verder te gaan. De peilingen komen van de website van Dagblad Suriname: www,dbsuriname.com
Canada – Marokko 

image.png

Canada is al uitgeschakeld na twee verloren wedstrijden, maar kunnen het moeilijk maken  voor de Noord Afrikanen. Marokko leidt de peilingen van vandaag. Uit de 315 stemmen kregen zij er 178 (57%). De Canadezen kregen er 107 stemmen (34%), en de rest denkt dat het gelijk zal eindigen (30 stemmen, 10%).
Kroatië – België

image.png

De winnaar van deze wedstrijd gaat zeker door naar de volgende ronde. In deze wedstrijd kregen de Kroaten 166 stemmen (51%) uit de 323 totaal. De Belgen kregen 129 stemmen (40%) en 28 stemmen (9%) gingen uit naar gelijkspel.
Costa Rica – Duitsland

image.png

Het is vandaag “Win or go home” voor de viervoudige wereldkampioen Duitsland. verder moeten ze nog hopen dat de andere wedstrijd in hun voordeel uitkomt  Uit 330 stemmen kregen Die Mannschaft  255 (77%) en de ploeg uit Midden Amerika kreeg er 57 stemmen (17%). 18 personen (5%) denken dat het een gelijkspel wordt. 

Japan – Spanje

image.png

Evenals de andere wedstrijd uit groep E zal ook alleen de winnaar van deze match doorstromen naar de volgende ronde. Uit de 332 stemmen via de peilingen online denken 239 personen (72%) dat de Spanjaarden met trainer Luis Enrique de grootste kans heeft om te winnen. 27 personen (8%) geven aan dat  het een gelijkspel wordt en 66 stemmen (20%) gingen uit voor een winst voor de ploeg uit het het verre oosten.

Dit bericht is afkomstig van Dagblad Suriname. Bekijk het oorspronkelijke bericht hier.