PARAMARIBO-De Surinaamse Bridge Bond (SBB) heeft maandagavond zijn reguliere open parendrive gehouden in de achterkantine van de DSB-Bank. Er deden deze negen bridgeparen mee.

De speelsessie had een goed en vlot verloop, op het niet kunnen spelen van twee spellen van drie koppels na. Aan de vijf wedstrijdtafels (inclusief een rusttafel en een rustpaar) werd er een wedstrijdschema van zeven loopronden ‘howell’ afgewerkt over 21 boards (3 spellen per ronde).

Aan het eind van de sessie bleek dat de winnnaars Mano Vasilda en Roel Stanton/Dew Gajadin met een gemiddelde wedstrijdscore van 63,9% en 80,5 wedstrijdpunten, goed genoeg gescoord hadden voor de winst. Ze zorgden ervoor dat ze slechts een minimale verliesronde (8-10), een ietwat voordelige rustronde (3×3,8) hadden, en wisten de overige ronden ook in winst om te zetten: 18-0, 14-4, 12-6, 11-7, 10-8, wat uiteindelijk goed genoeg was voor de zege.

Ze haalden ook acht (gedeelde) tops tegenover twee nullen. Een ‘top’ was goed voor 6 punten en de ‘nul’ voor 0 punt.
De tweede plaats was voor Anand Poeran/Ramon Razab-Sekh, met een score van 78 punten en 61,9 procent. Op de derde plaats eindigden Ratan Kalka en Roy Panday, met een score van 72 punten en 57,1 procent. De vierde plaats was voor Jamila Idu en Imro Nibte, met een score van 67,7 punten en 53,7 procent. De vijfde plaats was voor Antoine en Philip Issa, met een score van 64,2 punten en 50,9 procent.

Dit bericht is afkomstig van GFC Nieuws. Bekijk het oorspronkelijke bericht hier.