PARAMARIBO – NPS ondervoorzitter Ruth Wijdenbosch maakt er geen geheim van dat ze ontevreden is over het aantal vrouwen dat momenteel zitting heeft in het dagelijks bestuur van de Nationale Partij Suriname (NPS). Ze gaf vanmorgen op radio ABC aan dat in haar afwezigheid de invulling van de bestuursfuncties heeft plaatsgevonden en er dus niets tegen heeft kunnen doen.

Wijdenbosch is op dit moment de enige vrouwspersoon in het huidige dagelijks bestuur onder leiding van de nieuwe voorzitter Gregory Rusland. Overigens stelt ze zich ook kritisch op over de aankondiging van Rusland dat er een evaluatie zal komen van de verkiezingsnederlaag van 25 mei 2010.

Volgens de NPS ondervoorzitter is er al een evaluatierapport en ze heeft liever dat er wordt gewerkt met wat er al is. Daarin is aangegeven dat de voor de NPS negatieve verkiezingsuitslag een collectieve verantwoordelijkheid is. Wijdenbosch vindt het nuttiger om op zeer korte termijn een plan uit te zetten met de zeer strek afdelingen en onderafdelingen van de partij om gelijk aan de slag te kunnen

Dit bericht is afkomstig van GFC Nieuws. Bekijk het oorspronkelijke bericht hier.