De 47-jarige tuinman Manodjkoemar, Binda is op zaterdagmiddag 23 oktober door een autobus overreden in de Nieuw Weergevondenweg. Op dat moment was de heer Binda bezig te werken op een erf. Ten gevolge van de opgelopen letsels is hij ter plaatse overleden.

Uit het voorlopige politieonderzoek is komen vast te staan dat een 28-jarige autobusbestuurder over de Nieuw Weergevondenweg reed. Hij kwam vanuit de richting van de Coesewijnestraat en ging in de richting van de Magentakanaalweg. Ter hoogte van pand nummer 305 vond er een aanrijding plaats tussen de autobusbestuurder en twee andere bestuurders van motorvoertuigen.

Door die aanrijding belandde de autobus op het erf van pandnummer 305, alwaar de heer Binda bezig was te werken. Binda is daarbij dodelijk overreden door de autobus. Een arts stelde de dood van de heer Binda officieel vast.
Behalve de chauffeur zaten nog twee personen in de bus die allemaal gewond zijn geraakt. De drie gewonden zijn met de ambulance, voor medische hulp overgebracht naar het Academisch Ziekenhuis.

Het ontzielde lichaam van Manodjkoemar, Binda is in opdracht van het Openbaar Ministerie ter obductie door de politie in beslag genomen. De verkeersunit van Politie Regio Midden is belast met het onderzoek in deze zaak.

The post Werkende tuinman overreden door een autobus appeared first on Korps Politie Suriname.

Dit bericht is afkomstig van Korps Politie Suriname. Bekijk het oorspronkelijke bericht hier.