In verband met de te houden festiviteiten in het kader van Carifesta XI 2013, zal in samenwerking met het Korps Politie Suriname op vrijdag 16 – en zaterdag 17 augustus 2013, het verkeer rondom het Onafhankelijkheidsplein vanaf 12.00 uur op de navolgende kruisingen worden omgelegd, te weten:

1. H.A.E. Arronstraat / Grote Combéweg

2. van Roseveltkade / Kleine Waterstraat.

Omstreeks 15.00 uur zal volgens de politie de verkeersomlegging rondom het Onafhankelijkheidsplein worden vergroot naar de volgende kruisingen, te weten:

3. H.A.E. Arron- / Mgr. Wulfingstraat

4. Mgr. Wulfingstraat / van Roseveltkade

5. Watermolen- / Mr. F. Lim A Postraat

6. Miranda- / Mr. F. Lim A Postraat

7. Groete Combéweg / van Roseveltkade

8. Van Sommelsdijck- / Wicherstraat

9. Wicherstraat / President da Costalaan

10. Crommelinstraat / President da Costalaan

11. Wilhelminastraat / President da Costalaan

12. Wilhelminastraat / Hofstede Crullaan

13. Cornelis Jongbawstraat / Hofstede Crullaan

Op de weggebruikers wordt het beroep gedaan met het bovenstaande rekening te houden, de bevelen en aanwijzingen van de politie ter plekke stipt op te volgen en hun medewerking te verlenen dat het verkeer een vlot, ordelijk en bovenal veilig verloop kan hebben.

Weggebruikers uit de richting van het zuiden/westen en oosten met het voornemen Paramaribo –Noord aan te doen, vice – versa worden geadviseerd gebruik te maken van de Charlesburgweg / Letitia Vriesdelaan / Gongrijpstraat / Prinsessestraat / Ringweg om hun bestemming te bereiken.

Op bezoekers aan de festiviteiten wordt het beroep gedaan hun voertuigen buiten de bovenvermelde verkeersomlegging te parkeren en wel zodanig dat het wegdek helemaal vrij blijft. “Op een weg bestemd voor het verkeer in éénrichting dient u aan de uiterste linkerzijde te parkeren. Parkeert u toch aan de rechterzijde, dan zal uw voertuig worden weggesleept naar een plaats van berging. Hetzelfde geldt voor het parkeren in en/of voor een in-uitrit”, aldus de voorlichtingsdienst dan de politie.

Dit bericht is afkomstig van GFC Nieuws. Bekijk het oorspronkelijke bericht hier.