De 33-jarige Nederlander B.T. is op vrijdag 14 september op de luchthaven te Zanderij aangehouden door het B.I.D.-Team. Dit nadat in zijn bezit rond de 4 kilogram cocaïne is aangetroffen. De drug was verstopt in citroenen, noten en antroewa’s.

Op vrijdag 14 september is de 28-jarige C.S. en haar jongere broer de 22-jarige F.S. door het B.I.D.-Team op de luchthaven te zanderij aangehouden. C.S. heeft cocaïne bolletjes geslikt en een zogenaamde vaginabol in haar geslachtsdeel gestopt. F.S. heeft bolletjes geslikt en verstopt in zijn reisbagage. Zij hebben beiden de Nederlandse nationaliteit.

De 34-jarige Surinamer R.G. is op zaterdag 15 september op de luchthaven te zanderij aangehouden door het B.I.D.-Team, nadat rond de 4 kilogram cocaïne in zijn reisbagage ontdekt is. Drug was verstopt in 18 sinaasappels.

Leden van de Anti-Narcotica Brigade hebben op zaterdag 15 september 3 mannen aangehouden in verband met een zaak waarbij een man op donderdag 13 september door de douane is aangehouden toen in een doos die hij wilde posten cocaïne is ontdekt. In die doos is rond de 130 gram cocaïne aangetroffen.

Nader onderzoek heeft geleid tot de aanhouding van de 3 mannen, die vermoedelijk betrokken zijn bij de poging tot verzending van de doos met daarin de cocaïne. In de woning van één van de drie mannen is ook nog iets meer dan 1800 gram marihuana en iets meer dan 33 gram hasj aangetroffen.

Intussen zijn alle verdachten in de verschillende zaken ingesloten en zijn de drugssoorten in beslag genomen.

Dit bericht is afkomstig van GFC Nieuws. Bekijk het oorspronkelijke bericht hier.