Home » Surinaams nieuws » WBC wint reeds in eerste helft van Voorwaarts

WBC wint reeds in eerste helft van Voorwaarts

Na een helft voetbal, had WBC de SVB Hoofdklasse wedstrijd tegen SV Voorwaarts al gewonnen. De scorebord wees bij rust 3-0 aan op zaterdag in het Voorwaartsstadion. In de tweede helft scoorde Viola Bodjie nog een aansluitingstreffer, maar daarbij bleef het. Reeds na 2 minuten nam WBC een voorsprong middels een autogoal. Aanvoerder Guno Wekker plaatste een voorzet met zijn lichaam in eigen doel (1-0). In de 13de minuut maakte Emilio Limon de 2-0. Sergio Aroepa schoot in de 39ste minuut de 3-0 binnen voor WBC, wiens oprichter Ramdew Ramautar op die dag 50 jaar getrouwd was.

Transvaal won vrijdagavond met 3-1 van Excelsior, terwijl Boskamp vriend en vijand Leo Victor met 1-0 versloeg op Saramacca. Voor Leo Victor, die samen met WBC en Inter Moengo Tapoe in de race zit om het semikampioenschap, is dit een gevoelige klap.