Mannen die denken dat ze een vrouw het meest kunnen imponeren met hun strakke lijf of kookkunsten, hebben het mis. Want vrouwen zouden een handige man verkiezen boven iemand die goed is in sport of lekker kan koken, zo blijkt uit een nieuwe enquête.

Maar liefst 74 procent van de ondervraagde vrouwen bestempelde ‘handigheid’ als de meest sexy eigenschap van een man. Daarbij dachten ze onder andere aan het ophangen van planken, het in elkaar zetten van meubels of de tuin voorzien van een nieuw grasveld.

61 procent van de vrouwen ging zelfs nog een stapje verder, want zij beweerden dat ze zouden afknappen op een man die niet handig is. 68 procent is dan ook van mening dat klussen een echte mannenjob is en zou het erg vinden als ze er zelf beter in is dan haar man.

De tweede meest sexy eigenschap bleek ’sportiviteit’ te zijn, met 69 procent van de vrouwen die vond dat de perfecte man een zekere aanleg moet hebben voor sport. Mannen die liever aan de slag gaan met potten en pannen zullen wellicht blij zijn om te horen dat ‘lekker kunnen koken’ beschouwd werd als de derde meest aantrekkelijke eigenschap.

Goed kunnen ‘autorijden’ en sterk zijn in het ‘beheren van de financiën’ vervolledigden de top-vijf van vrouwen die ondervraagd werden door Spaceslide.co.uk.

(ad.nl)

Dit bericht is afkomstig van GFC Nieuws. Bekijk het oorspronkelijke bericht hier.