COMMEWIJNE/PARAMARIBO-De minister van Jeugd en Sport zaken Drs. Isamanto Adna en  de leider van KTPI nieuw stijl Drs. Oesman Wangsabesari hebben vanavond een kennismakingsbezoek gebracht aan de structuren in het ressort Tamanredjo, Commewijne.

Ondanks de vele moederdagactiviteiten in het district was het een drukke vergadering waarbij de kersverse minister veel informatie heeft gegeven over het beleid van Sport en Jeugd. Hij benadrukte de belangrijkheid van de participatie van de gemeenschap, waardoor de ontwikkeling beter ter hand kan worden genomen.

De Nieuw Stijl leider gaf informatie over de laatste stand van zaken van de regering Bouterse / Ameerali na de herstructurering en de doelen die zij zo snel mogelijk willen halen. Ook de situatie omtrent de Amnestiewet in relatie tot het 8 decemberproces werd belicht. Vele vragen werden gesteld en antwoorden zijn gegeven. Tot slot werden de aanwezige moeders bedacht met een pakket in het kader van Moederdag. Namens KTPI nieuwe stijl worden aan alle moeders een gezegende Moederdag toegewenst.

Dit bericht is afkomstig van GFC Nieuws. Bekijk het oorspronkelijke bericht hier.