PARAMARIBO- De waarnemend korpschef,Humphrey Tjin Liep Shie, heeft op 18 juni op zijn kantoor het document genaamd “Formatie plan K.P.S.” in ontvangst mogen nemen uit handen van de heer Drs.E.R.Banel van Eriban consultansy. In de maand december van het afgelopen jaar installeerde de commissaris Tjin Liep Shie een werkgroep om samen met de consultant onder meer te onderzoeken en vast te leggen :

  • Hoeveel executieven momenteel werken bij de politie en binnen welke organisatie onderdeel.
  • Hoeveel burger personeelsleden op dit moment werkzaam zijn bij de politie en binnen welk onderdeel van de organisatie zij werkzaam zijn.
  • Wat de gewenste formatie is van elk dienst onderdeel.

Deze en andere in het document opgenomen  feiten en bevindingen zullen een bijdrage leveren voor de reorganisatie van de politieorganisatie.

In de werkgroep “Formatieplan K.P.S.”hadden zitting : De inspecteur van politie 3e klasse S. Klaver, de inspecteur van politie 3e klasse W.Randjitsing,  de inspecteur van politie 3e klasse Mr. M.Kolf,  de inspecteur van politie 3e klasseMr. R.Prade, de Stafambtenaar mevr.Drs S.Bridjlal, de stafambtenaar  mevr. M.Pierau Msc.

Deze werkgroep is op 18 juni door de waarnemend korpschef ontbonden. Voor dat hij de werkgroep ontbond bedankte hij hen voor hun inzet en de voortvarende wijze waarop zij zich van hun taak gekweten hadden.

Dit bericht is afkomstig van GFC Nieuws. Bekijk het oorspronkelijke bericht hier.