Tijdens een perfecte dag besteden vrouwen hun tijd het liefst aan romantiek, slapen en de computer.

Dit blijkt uit onderzoek van de universiteit van Bremen in Duitsland en het technologisch instituut in Georgia in de Verenigde Staten onder 900 vrouwen met een gemiddelde leeftijd van 38 jaar.

Aan de deelneemsters werd gevraagd wat ze elke dag doen en wat hun gevoel daarbij is. Op basis van de antwoorden kwam een perfecte dagelijkse routine naar voren.

Na acht uur van ononderbroken slaap, staan 106 minuten romantiek bovenaan de lijst met favoriete dagbestedingen, zo meldt Daily Mail. Daarna brengen de ondervraagden het liefst tijd door achter de computer (98 minuten) en met het ondernemen van sociale activiteiten (82 minuten).

Verder bestaat de perfecte dag uit 78 minuten relaxen, 68 minuten sporten en 57 minuten praten aan de telefoon. 75 minuten per dag willen vrouwen besteden aan eten, tegenover 56 minuten aan het bereiden ervan.

Verrassend is de uitkomst dat vrouwen slechts 56 minuten zouden willen shoppen. Minder opvallend is dat werken erg laag scoort (36 minuten). Aan woon-werkverkeer wordt het liefst geen kostbare tijd verspild.

(nu.nl)

Dit bericht is afkomstig van GFC Nieuws. Bekijk het oorspronkelijke bericht hier.