Een vrouw vragen wanneer ze uitgerekend is terwijl ze niet zwanger blijkt te zijn is volgens vrouwen het ergste wat een man kan doen.

Dat blijkt uit een enquête van een paintball-organisatie onder 500 vrouwen, waarin hen gevraagd werd naar de meest vreselijke woorden die uit de mond van een man kunnen rollen.

Een vrouw vragen wanneer de baby komt terwijl ze niet zwanger is, staat met stip op nummer één, zo meldt Daily Mail. Op de tweede plaats, met 17 procent, staat het antwoord ‘ja’ als een vrouw aan een man vraagt of haar billen groot lijken in een bepaald kledingstuk.

Ruim een op de zeven vrouwen vindt dat het gemeenste wat een man kan zeggen is dat ze er moe uitziet, op de voet gevolgd door ‘doe eens rustig’ (12 procent). De vraag ‘heb je hulp nodig bij het parkeren lieverd?’ staat met 11 procent op de vijfde plek in de lijst, terwijl de opmerking ‘je begint steeds meer op je moeder te lijken’ door 8 procent van de vrouwen als vervelend wordt ervaren.

‘Ik zei het toch’ is voor 5 procent van de vrouwen onvergeeflijk, met daarbij de kanttekening dat die opmerking alleen door vrouwen gebruikt zou mogen worden. Voor 4 procent is ‘hoe duur was die kappersbeurt?’ een absolute ergernis.

Op de negende en tiende plaats zijn respectievelijk de vragen ‘zou je dat wel eten?’ en ‘heb je niet nog wat huishoudelijke klusjes te doen?’ terug te vinden.

“Soms zeggen mannen deze dingen tegen vrouwen in de veronderstelling dat ze het net als zij zien als een grapje. Dat is vaak niet het geval”, aldus een woordvoerder van de organisatie. “Ik ben niet verrast door de uitslag van de enquête. Niemand wil graag dik genoemd worden.”

(nu.nl)

Dit bericht is afkomstig van GFC Nieuws. Bekijk het oorspronkelijke bericht hier.