Het complete skelet in de woning van de vrouw. © Politiefoto.

Een Zweedse rechtbank buigt zich momenteel over een even bizarre als morbide zaak. Gedaagde in de rechtzaak is een 37-jarige vrouw die zich, aldus de officier van justitie, overgaf aan seks met een skelet. De aanklacht luidt: schending van de dodenrust.

Het geluid van een geweerschot was voor de Zweedse politie reden het Gotenburgse appartement van de vrouw binnen te gaan. Al snel bleek dat er van een recente moord geen sprake was, maar dat maakte wat men aantrof niet minder macaber. Op de grond trof men een geraamte aan.

Hoe de liefhebster aan het complete skelet is gekomen, blijft vooralsnog onduidelijk. Feit is dat de vrouw, die in september werd opgepakt, zich aan de knoken vergreep en zich naar hemelse hoogten reed op de botten. Ook gebruikte ze de menselijke delen als seksspeeltje.

In de woning van de vrouw, die ogenschijnlijk gek is op seks met lijken, werden diverse data-cd’s aangetroffen met de veelzeggende opschriften ‘Mijn Necrofilie’ en ‘Mijn Eerste Ervaring’. Ook zou ze schedels, waarvan er een werd aangetroffen in de vriezer, hebben verkocht via internet.

De politie trof een schedel aan in de vriezer. © Politiefoto.

Op gevonden foto’s is te zien hoe de vrouw de doodshoofden liefkozend likt. De necrofiele dame, die zelf aangeeft de beenderen uit ‘belangstelling voor de geschiedenis’ te hebben verzameld, en haar vreemde hobby vergelijkt met ‘iemand die postzegels spaart’, riskeert met haar benige daad een celstraf van twee jaar.

Zelf houdt ze vol onschuldig te zijn. Psychologisch onderzoek toonde tevens aan dat de vrouw niet gek is. Hoewel het slachtoffer weinig in te brengen had tegen het ‘misbruik’, heeft het begrip ‘boner’ met deze zaak een wel heel letterlijke invulling gekregen.

Dit bericht is afkomstig van GFC Nieuws. Bekijk het oorspronkelijke bericht hier.