Een vrouw in New Jersey heeft verzonnen dat ze kanker had, om van gedoneerd geld haar bruiloft te kunnen betalen.

De verloofde van Lori Stilley (40) en haar familie trapten er in en sponsorden de ceremonie. Zij organiseerden de bruiloft met spoed, betaalden voor alles en sprokkelden ook nog eens 10.000 dollar bij elkaar voor de nep-patiënt, meldt Huffington Post.

De familieleden organiseerden onder meer een loterij en een verkoop van t-shirts om geld in te zamelen voor de behandeling van de ‘blaaskanker’.

Stilley zelf schreef een E-book over haar denkbeeldige ziekte, dat ze voor bijna 15 dollar per stuk verkocht. Zo verdiende ze nog eens 3000 dollar.

Ze is uiteindelijk door haar eigen zus bij de politie aangegeven. Zij kreeg argwaan toen Stilley ineens zei dat ze zich beter voelde en een wonder voelde aankomen. Dat was een maand nadat ze haar familie had verteld dat ze nog maar een maand zou leven.

Volgens haar advocaat is ze onschuldig, maar aanklagers noemen haar daad ‘extreem wreed’, schrijft de Amerikaanse nieuwssite. Haar zus denkt dat Stilley therapie kan gebruiken. Wat haar kersverse echtgenoot van de situatie vindt, is niet bekend.

(nu.nl)

Dit bericht is afkomstig van GFC Nieuws. Bekijk het oorspronkelijke bericht hier.