PARAMARIBO- Een vrouwelijke kassamedewerkster van een handelszaak te Paramaribo- Noord heeft vanmiddag een mannelijke klant aangevallen. De vrouw ging daarbij zover om het slachtoffer  hard te klappen in zijn gezicht.  Ook werd er gespuwd op zijn lichaam en kreeg hij een kanonnade van scheldwoorden over zich heen gestort. De belaagde verdedigde zichzelf, maar paste geen geweld toe, zo verneemt GFC Nieuws van een ooggetuige.

Een collega en een andere klant konden de heetgebakerde persoon uiteindelijk naar een andere ruimte brengen en kalmeren.

De aanleiding voor het handgemeen is een opmerking geweest over  het overtollige borsthaar van de vrouw. Het latere slachtoffer zou een beledigende  uitspraak hebben gedaan. Hij zou onder meer gezegd hebben dat zij de knoopsgaten van haar blouse beter moet sluiten, aangezien hij het niet netjes vond.  Dit viel in het verkeerde keelgat van de vrouw waarna zij ontstak in woede. De vrouw zou volgens een collega psychische problemen hebben vanwege overmatige groei van lichaamshaar op haar lichaam.

Dit bericht is afkomstig van GFC Nieuws. Bekijk het oorspronkelijke bericht hier.