Toen het de Chinees Jiang Feng duidelijk was geworden dat zijn vrouw van nature niet de mooie verschijning was waarmee hij in het huwelijksbootje was gestapt, sleepte hij zijn eega voor de rechter. Jiang kreeg gelijk en krijgt een schadevergoeding van 95.000 euro.

Alles was koek en ei tot het koppel vorig jaar een dochtertje kreeg, meldt de Huffington Post. Het kind was in de ogen van de vader zo lelijk als de nacht. Hij dacht dat de baby onmogelijk de nazaat van zijn wondermooie vrouw kon zijn en dus móest er volgens de heer des huizes wel iets niet helemaal jofel zijn.

Jiang confronteerde zijn echtgenote met zijn steeds sterker wordende vermoedens. Vrouwlief kon niet anders dan toegeven dat ze zich, voor ze haar man had ontmoet, flink had laten ‘bijwerken’. In totaal had ze in Taiwan voor meer dan 75.000 euro uitgegeven aan plastische chirurgie.

De gepikeerde Jiang daagde zijn opgekalefaterde vrouw voor de rechter. Hij beschuldigde haar ervan hem onder valse voorwendselen in het huwelijk te hebben gelokt. Het verhaal eindigt zo bizar als het begon: de rechter gaf de misnoegde man gelijk en veroordeelde de niet nader genoemde echtgenote tot het betalen van een fikse schadevergoeding van 95.000 euro.

(ad.nl)

Dit bericht is afkomstig van GFC Nieuws. Bekijk het oorspronkelijke bericht hier.