Een Amerikaanse vrouw uit Florida heeft haar kinderen een paar uur uit het oog verloren tijdens een vrijpartij met de buurman. Haar kroost ging er vandoor en werd vier uur later op straat teruggevonden.

De 24-jarige Crystal Rusaw ging ’s nachts om 01.00 uur de deur uit om haar buurman met een bezoek te trakteren. Haar drie kinderen van 4 jaar, 3 jaar en 10 maanden oud lagen toen in bed.

Bij afwezigheid van hun moeder nam de oudste de jongste op de arm en verliet, samen met de 3-jarige, het ouderlijk huis.

Volgens de politie in New Port Richey waren ze al vier uur onderweg, toen iemand de drie zag lopen en van de drukke weg plukte, schrijft WTSP.

De moeder werd niet veel later door de politie ingerekend. Rusaw vertelde de agenten dat ze haar kinderen even had achtergelaten en na haar vrijpartij bij de buurman in slaap was gevallen.

De kinderen had ondertussen van alles kunnen overkomen, zegt de politie op de videobeelden. In de omgeving waar de kleintjes liepen zouden 32 zedendelinquenten wonen, melden de lokale autoriteiten.

(nu.nl)

Dit bericht is afkomstig van GFC Nieuws. Bekijk het oorspronkelijke bericht hier.