Door Andjenie Harkhoe

PARAMARIBO- Een bejaarde vrouw is afgelopen week overleden nadat zij was gevallen in de badkamer. De onfortuinlijke persoon werd badend in haar bloed gevonden en raakte vervolgens in coma, zo verneemt GFC van een verpleegkundige.  Er zou sprake zijn geweest van een kapwond aan haar hoofd.  Het fatale incident vond plaats in het noordelijk gedeelte van Paramaribo.

Een arts laat weten dat ongelukken  in en om het huis met een fataal verloop wel vaker gebeuren. “De meeste ongelukjes gebeuren thuis of op het werk. Vooral ouderen kunnen een lelijke val maken in de badkamer. Daarom wordt hen aanbevolen anti – slip matten te plaatsen evenals een handgreep”, aldus de medicus.

Overigens deed zich vorige week ook nog een opmerkelijk valincident voor met een seniorenburger. Een man op leeftijd gleed door de ‘gladde’ tegels in een supermarkt  uit en smakte met zijn hoofd tegen de grond. De vloer was op dat moment nog nat aangezien er pas was gedweild. Het slachtoffer raakte niet ernstig gewond, echter brak zijn bril in tweeën. De man heeft een vergoeding ontvangen van de winkeleigenaar om een nieuwe bril aan te schaffen.

Dit bericht is afkomstig van GFC Nieuws. Bekijk het oorspronkelijke bericht hier.