Dit is een bericht van GFC Nieuws

GFC NIEUWSREDACTIE- De 35-jarige Marvin A. is op 19 januari na uitgewerkte informatie door leden van de Recherche van Regio Midden (RRM) in Suriname op zijn werkplek aan de Slangenhoutstraat opgespoord en aangehouden.

De vreemdeling G.F. deed op 21 oktober aangifte op het politiebureau De Nieuwe Grond tegen Marvin.

De vrouw verklaarde dat deze man haar in een in aanbouw zijnde woning in het district Wanica seksueel heeft misbruikt, bedreigd en beroofd.

G.F. zei dat ze op stap was met haar zus en op de locatie waar zij voor vertier waren, was achtergebleven.

Toen zij de volgende ochtend naar huis ging, stapte zij op de kruising van de Welgedacht B- en de Mawakaboweg in een taxi.

Omdat ze niet bekend is met de omgeving en niet exact aan de taxichauffeur kon vertellen hoe zij zich moest begeven naar haar logeeradres, reed Marvin samen met haar door enkele straten in de buurt.

Op een gegeven moment kwamen zij terecht op het adres alwaar de in aanbouw zijnde woning staat. Bij die gelegenheid hield Marvin de jonge vrouw voor dat zij niet hoeft te betalen voor de taxirit.

Onder bedreiging werd G.F. uit het voertuig gesleurd naar de plek.

Na de vrouw seksueel te hebben misbruikt, nam Marvin haar tas met inhoud weg en liet haar achter in de in aanbouw zijnde woning.

Kort daarna begaf het slachtoffer zich naar de straat en werd door een voorbijganger overgebracht naar het politiebureau De Nieuwe Grond voor het doen van aangifte.

Aan de hand van camerabeelden in de omgeving waar de strafbare feiten zijn gepleegd, kwam de verdachte in beeld.

Hij werd opgespoord en op zijn werklocatie aangehouden.

Marvin gaf eerlijk toe de strafbare feiten te hebben gepleegd.

De tas van de vrouw is nog niet terecht. De verdachte verklaarde aan de politie dat de tas van G.F. in zijn auto was, maar dat die bij een inbraak in zijn auto is weggenomen. Van deze inbraak heeft hij geen aangifte bij de politie gedaan.

Marvin is achter slot en grendel geplaatst.

Het onderzoek wordt voorgezet door RRM.

Dit is een bericht van GFC Nieuws

Dit bericht is afkomstig van GFC Nieuws. Bekijk het oorspronkelijke bericht hier.