Een 22-jarige Amerikaanse heeft bekend haar echtgenoot begin juli van een klif in Glacier National Park te hebben geduwd. De man kwam daarbij om het leven. Het stel was op 29 juni getrouwd.

De vrouw uit Kalispell, een plaats in de staat Montana die vlak bij het Glacier-natuurreservaat ligt, had haar echtgenoot op 8 juli opgegeven als vermist. Op haar aanwijzingen werd het lichaam van de 25-jarige man drie dagen later aangetroffen onder aan een vermaard uitzichtpunt.

Ruzie
Aanvankelijk vertelde ze de politie dat ze daar was gaan zoeken ‘omdat het een plek was die hij graag nog eens wilde zien voordat hij zou sterven’. In een nieuw verhoor bekende ze dat ze ruzie had gekregen met haar kersverse echtgenoot.

Volgens de vrouw liep ze op zeker moment weg van haar man en greep hij haar daarop bij haar arm. Ze verklaarde tegenover een FBI-agent dat ze hem uit boosheid met beide handen in zijn rug duwde, waarna hij van de klif viel.

Bedenkingen
Uit voorafgaand sms-verkeer met een vriendin zou zijn gebleken dat de vrouw bedenkingen had gekregen over haar zojuist gesloten huwelijk.

(ad.nl)

Dit bericht is afkomstig van GFC Nieuws. Bekijk het oorspronkelijke bericht hier.