GFC NIEUWS- Net voor aankomst in het ziekenhuis in Margate, in de Amerikaanse staat Florida, had Susan Anderson vorige week donderdag zelfs geen tijd om daar binnen te geraken en beviel ze dus maar, met de hulp van haar echtgenoot en een vroedvrouw, op de parking, terwijl 2 agenten in de buurt ietwat verbaasd toekeken.

Het filmpje van de bevalling, gemaakt door de bewakingscamera aan de deur, gaat intussen de wereld rond.

Moeder Susan: “In de auto, op weg naar het ziekenhuis, zei ik tegen mijn man: “Ik heb het gevoel dat ik moet persen. Eenmaal uit de auto voelde ik het hoofdje al naar beneden zakken. De bedoeling was om in een bad vol water te bevallen, maar zover is het dus nooit gekomen. Mijn dochter Julia had duidelijk andere plannen.”

“Op een natuurlijke manier bevallen is zo mooi, hoe het ook gebeurt. Mijn lichaam doet spontaan wat het op zo’n moment moet doen. Wel ben ik blij dat dit ons 2de kindje is. Mocht dit de eerste keer gebeurd zijn, dan zou dat veel angstaanjagender geweest zijn.”

Echtgenoot Joseph voegde er nog enigszins laconiek aan toe: “Een baby komt nu eenmaal als hij of zij wil komen.”

Het bericht Vrouw bevalt op parkeerplaats van babymeisje verscheen eerst op GFC Nieuws.

Dit bericht is afkomstig van GFC Nieuws. Bekijk het oorspronkelijke bericht hier.