Bekijk het volledige bericht hier op GFC Nieuws Voormalige manager Tom Cruise: ‘hij is een vreselijke, onzekere man’

GFC ENTERTAINMENTREDACTIE- Tom Cruise's eerste manager, Eileen Berlin, sprak met TMZ over haar ervaring met de "Mission: Impossible" -ster tijdens de eerste jaren van zijn carrière.

Berlin zei dat Cruise, die ze kent als 'Tommy', kort na zijn 18e verjaardag bij haar tekende toen hij een opkomende acteur was en bij haar en haar man in New York City introk omdat hij niet genoeg geld verdiende om zijn eigen appartement te huren.

Berlin vertelde dat Cruise "lief, respectvol en gemanierd was en "sprak me altijd aan als 'mevrouw' en mijn man als 'meneer', zei ze.

Ze zei echter dat ze ook een woede zag in Cruise die in 2020 de krantenkoppen haalde toen media gelekte audio publiceerde van Cruise die boos schreeuwde naar zijn filmploeg op "Mission: Impossible 7" nadat COVID-19-veiligheidsregels op de set waren overtreden.

"Tommy had een vreselijk humeur," zei ze. "Hij koesterde veel woede op zijn natuurlijke vader. Hij was humeurig en werd in een vingerknip boos. Het was alsof er iets smeulde en het zou koken en ontploffen. Ik schreef het toe aan zijn onzekerheid."

De vrouw voegde eraan toe: "Wat ik nog nooit heb gezien, is een echte vertoning van geluk in Tommy.

foto: ig/tomcruise

Dit bericht is afkomstig van GFC Nieuws. Bekijk het oorspronkelijke bericht hier.