Voormalig NBA-ster J.R. Smith wist niet wat hem overkwam op 12 oktober. De voormalige shooting guard van New Orleans Hornets, Denver Nuggets, Cleveland Cavaliers en LA Lakers is sinds kort begonnen aan zijn 2e sportieve loopbaan als golfer.

De 36-jarige Smith, die met de Cleveland Cavaliers in 2016 en met de Los Angeles Lakers in 2020 NBA-kampioen werd, stopte vorig jaar met basketbal. Hij besloot terug naar de collegebanken te gaan en daarbij een nieuwe sport, golf dus te beoefenen. Bij zijn allereerste college-toernooi werd Smith aangevallen door wespen. “Damn, ze steken me helemaal kapot”, zei Smith in een video.

Hoewel hij medische verzorging nodig had, kon Smith wel gewoon zijn rondje langs alle holes afmaken. Tevreden over zijn algehele score was hij niet, maar Smith weet dat hij een rookie is en gunt zichzelf meer tijd. 

“Eerst werd ik professioneel basketballer en nu speel ik een andere sport tijdens college. Ik ben echt enorm verheugd, maar absoluut nog niet content met mijn spel”, aldus Smith. De multimiljonair heeft de ambitie om de allerhoogste golfpodia te bereiken.

Dit bericht is afkomstig van Dagblad Suriname. Bekijk het oorspronkelijke bericht hier.