Op zaterdag 22 maart werd er een start gemaakt met het jaarlijkse districten voorleeskampioenschap van Stichting Bibliotheek Sheros. Net als het vorig jaar vindt de voorselectie plaats in alle 10 districten.

De leerlingen van het basisonderwijs mogen voor een jury lezen. Er worden 2 finalisten gekozen die hun district op de dag van de finale zullen vertegenwoordigen, zegt de stichting in een persbericht.

De finalisten zijn: Charemy van Muliei van OS Afaka en Willems Randy van de Shri – Mahadevam School. Als meest durfde leerling van Wanica werd uitgeroepen: Dhonre Shaiestanas van de Shri Rudra school.

Vanaf dit jaar organiseert Stichting Bibliotheek Sheros ook jaarlijks het VOJ- Literair kampioenschap. De voorselectie van Wanica werd ook op zaterdag 22 maart gehouden .De finalisten zijn: Rohan Mansha en Caransa Adipi van Mulo Schotelweg. Zij zullen op 26 juli in de finale het district Wanica vertegenwoordigen.

Stichting Bibliotheek Sheros organiseert deze kampioenschappen jaarlijks om het lezen onder onze kinderen te stimuleren en positief te ondersteunen. De stichting wens samen met haar sponsoren alle leerlingen heel veel succes toe.

Dit bericht is afkomstig van GFC Nieuws. Bekijk het oorspronkelijke bericht hier.