Radio Suriname app

Op 25 mei 2015, tweede pinksterdag, wordt er in Suriname gestemd. Er wordt een grote opkomst verwacht onder de kiezers. In heel het land zijn de afgelopen tijd veel campagnes gevoerd om de kiezers naar zich toe trekken. Met name de zwevende kiezers zijn met de campagnes te beïnvloeden. Hieronder bevinden zich veel jongeren.

Het lot van de Surinaamse toekomst ligt in handen van de kiezers. Het is een spannende strijd, waarbij met name de grotere partijen tegen elkaar in de ring staan. Welke partij zal de meeste zetels krijgen? En hoe zal de nieuwe coalitie eruit komen te zien? De spanning is om te snijden.

Terwijl de verkiezingstrijd in Suriname in volle gang is wordt er aan de andere kant van de wereld aandachtig ‘meegeluisterd’ naar de laatste ontwikkelingen. In Nederland volgen bijvoorbeeld de Hindoestanen de verkiezingen op de voet. Wat er met de politiek in het land van hun herkomst gebeurt trekken zij zich erg aan.

In de media wordt volop aandacht aan de verkiezingen besteed. Dat gebeurt zowel in Nederland als in Suriname. Om zo goed mogelijk op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen adviseren wij om naar de Surinaamse radiozenders te luisteren. Hierop gaat het tijdens het nieuws over de verkiezingsstrijd. Daarnaast zijn er ook vele praatprogramma’s waarbij de Surinaamse verkiezingen en politiek centraal staan.

De radiozenders kunt u nu live en overal volgen via de onderstaande app. Download het gratis via de Google Play Store. Klik hier of op de bovenstaande afbeelding om de app te downloaden.