Ban Ki-moon is ‘een beetje jaloers’ op rapper Psy. De Zuid-Koreaanse VN-chef voelt zich overschaduwd door de rapper, die wereldwijd een hit scoort met het nummer Gangnam Style. ‘Ik ben een beetje jaloers’, grapte Ban Ki-moon dinsdag tijdens een bijeenkomst waar ook Psy aanwezig was.

‘Tot twee dagen geleden zeiden mensen tegen me dat ik de beroemdste Koreaan ter wereld was’, aldus de VN-chef verder. ‘Nu moet ik afstand doen van die titel.’

PSY zei op zijn beurt op te kijken tegen Ban. ‘Hij zit in het hart van alle Koreanen, hij is de beste. Dat hij me kent is fantastisch en hij zegt dat hij mijn video heeft gezien.’ De clip bij Gangnam Style werd op Youtube al meer dan een half miljard keer bekeken.

Voor zijn ontmoeting met PSY sprak Ban ook met Felix Baumgartner, de Oostenrijkse skydiver die vorige week van 39 kilometer hoogte uit een capsule aan een heliumballon sprong.

(ad.nl)

Dit bericht is afkomstig van GFC Nieuws. Bekijk het oorspronkelijke bericht hier.