PARAMARIBO – De ministers Lamuré Latour (Defensie), Adelien Wijnerman (Financiën), Winston Lackin (Buitenlandse Zaken, BuZa) en Jim Hok (Natuurlijke Hulpbronnen, NH), zullen zeker op hun post blijven. Volgens planning wordt tijdens een massameeting op zaterdag 5 mei 2012 een gewijzigd nieuw kabinetsteam gepresenteerd.

De organisatoren van deze massameeting zijn de partijen NDP, PL en ABOP. De minister van Volksgezondheid Celsius Waterberg heeft vandaag verklaard het hele scenario niet te begrijpen.

Maar, als het aan deze bewindsman ligt, moet maar komen wat komen wil. Zijn partij, de BEP wordt al maandenlang stelselmatig uit de coalitietop geweerd en afspraken werden, naar zijn zeggen, achter de rug van deze coalitiepartner om gemaakt.De BEP heeft het ontslag van minister Waterberg ook niet zien aankomen. Opvallend is dat ook het lot van de persoonlijke vriend van president Desi Bouterse en zijn vroegere militaire strijdmakker Ramon Abrahams, de huidige minister van Openbare Werken (OW) nog niet definitief bepaald is.

Dit bericht is afkomstig van GFC Nieuws. Bekijk het oorspronkelijke bericht hier.