Victoria Beckham is sinds 2008 bezig haar merk op te bouwen, maar wil nog veel groter worden. ”Ik wil nu absoluut een imperium”, stelt de zangeres.

Beckham ontwerpt voor haar merk Victoria Beckham inmiddels kleding, handtassen, parfum en brillen, maar wil het liefst nog veel meer uitbreiden.

”Ik zou heel graag nog schoenen, make-up en ondergoed willen doen”, vertelt ze aan T Magazine. ”Ook een nieuw parfum zie ik zitten. Er zijn eigenlijk nog zoveel dingen.”

”Ik heb alles gewoon zelf gemaakt wat ik miste. Ik kon geen juiste handtas vinden die ik wilde dragen, dus maakte ik het zelf. Zo ging het ook met de zonnebrillen”, vervolgt de 39-jarige zangeres.

De ontwerpster ziet het merk Beckham, dat zij en haar man David Beckham samen zijn gestart, niet als één groot merk. ”Het is natuurlijk wel ons merk, maar het gebeurde heel natuurlijk. Iedereen wil nu een eigen merk hebben, maar dat van ons gebeurde heel organisch.”

Niet alleen de zangeres heeft inmiddels een naam opgebouwd in de modewereld, haar man presenteerde dinsdag zijn eigen ondergoedcollectie voor H&M. De ex-voetballer werkt al sinds 2011 samen met de Zweedse modeketen.

(nu.nl)

Dit bericht is afkomstig van GFC Nieuws. Bekijk het oorspronkelijke bericht hier.