Dit is een bericht van GFC Nieuws

GFC NIEUWSREDACTIE- Regeringscoalitiepartij NPS in Suriname heeft in een verklaring aangegeven dat de partij in de coalitie blijft.

De Nationale Partij Suriname beschouwt het voorval met het lid Patricia Etnel het als een incident en zegt dat ze meer dan ooit gezamenlijk zal optrekken om te strijden voor de belangen van de partij in het algemeen en die van het land en volk in het bijzonder.

De VHP onder leiding van voorzitter Chandrikapersad Santokhi ondersteunt het besluit van de NPS dat ze een bijdrage wil leveren aan goed bestuur en de ontwikkeling van ons land.

De VHP kijkt uit naar de ontwikkeling waarbij het hoofdbestuur van de NPS het standpunt van het assembleelid Etnel dat ze uit de coalitie stapt, met de structuren verder bespreekt.

“Het land is onder zeer moeilijke omstandigheden overgenomen. We hebben een torenhoge schuldenlast van meer dan 4 miljard US dollars, derhalve is het belangrijk om de eenheid te bewaren en samen te werken.”

De VHP roept eenieder op om het armoedevraagstuk niet te bagatelliseren, maar heel serieus ernaar te kijken en zo nodig alle zeilen bij te zetten om delen van het volk uit de armoede te halen.

De VHP onderstreept wederom dat de partij op geen enkele wijze betrokken is bij het voorval rond het NPS-assembleelid Etnel en wenst niet met de haren erbij gesleept te worden.

De VHP benadrukt ten overvloede dat de partij niet zal meewerken en toestaan dat het imago van coalitiepartners en leden geschaad wordt, dus ook niet van de VHP.

Dit is een bericht van GFC Nieuws

Dit bericht is afkomstig van GFC Nieuws. Bekijk het oorspronkelijke bericht hier.