GFC NIEUWSREDACTIE- De politie in Alabama (VS) heeft een verpleegster gearresteerd die ervan wordt beschuldigd haar 12-jarige geadopteerde dochter doelbewust te hebben gemarteld met de bedoeling haar te doden.

De 39-jarige Kala K. Blakely wordt aangeklaagd voor ernstig kindermisbruik en poging tot moord, meldt Law and Crime.

Blakely werd vrijdagavond in hechtenis genomen na een onderzoek van meerdere maanden naar beschuldigingen dat de verpleegster en assistent-hoogleraar het jong meisje ernstig mishandelde en verwaarloosde.

De vrouw, die getrouwd is en drie andere kinderen heeft, had het Spaansprekend kind pas een paar maanden geleden formeel geadopteerd.

Blakely heeft opzettelijk haar geadopteerde dochter gemarteld door haar te slaan, op haar te stampen, haar medische behandeling te weigeren en haar uit te hongeren, wordt aangehaald in de aanklacht. Dit met de bedoeling om het kind te doden.

Het onderzoek naar haar begon op 21 januari, toen het kind naar Children’s of Alabama in Birmingham ziekenhuis werd gebracht om te worden behandeld voor een reeks verwondingen en kwalen.

Vanwege de aard van de verwondingen, waarvan artsen zeiden dat het een indicatie was van geweld, heeft het ziekenhuispersoneel contact opgenomen met de politie.

Het meisje was uitgemergeld en had blauwe plekken en scheuren opgelopen aan haar wervelkolom, benen, armen en voeten.

Artsen gaven de verdachte gedetailleerde instructies over hoe ze voor haar dochter moest zorgen na haar vrijlating uit het ziekenhuis, die allemaal werden genegeerd, zeiden onderzoekers.

Het meisje is niet meer onder haar hoede.

Dit is een bericht van GFC Nieuws

Dit bericht is afkomstig van GFC Nieuws. Bekijk het oorspronkelijke bericht hier.