Op 4 november 2013 heeft de bestuurder van een zwarte pick-up van het merk Mitsubishi L200-Animal, kentekennummer 31-81GV een aanrijding veroorzaakt. De verdachte heeft op die bewuste dag omstreeks 7.00 uur in de ochtend de bestuurder van een Toyota Allion aangereden.

De veroorzaker van de aanrijding reed na de aanrijding meteen door. Hij is intussen in beeld gebracht, maar weigert om zich aan te melden bij de politie. De verdachte heeft zich tot op dit moment ook niet aangemeld bij zijn verzekeringsmaatschappij.

Het slachtoffer dat niet bij naam genoemd wil worden, zegt aan GFC Nieuws de situatie beu te zijn. Nadat de politie achterhaalde wie de veroorzaker van de aanrijding was, is er een gesprek geweest met zijn moeder. Haar zoon zou zich spoedig moeten aanmelden bij de politie. Echter heeft de verdachte zich nog niet aangemeld. De gedupeerde is van oordeel dat de politie blijkbaar ook geen moeite meer doet om een oplossing te brengen in deze zaak.

De benadeelde zegt veel verlies te lijden, aangezien hij sinds de dag van de aanrijding een auto moet huren om zich te kunnen verplaatsen. Deze kosten worden niet gedekt door de verzekeringsmaatschappij Parsasco. De verzekeringsmaatschappij zegt niets te kunnen doen, zolang de veroorzaker van de aanrijding de claim niet betaald.

Het verbaast de benadeelde dat de politie niet overgaat tot arrestatie van de verdachte. De zwarte pick-up wordt vaker gesignaleerd en is dit aan de politie doorgegeven, echter zonder resultaat. Het slachtoffer is teleurgesteld in de politie, maar hoopt toch nog op een positieve oplossing.

Dit bericht is afkomstig van GFC Nieuws. Bekijk het oorspronkelijke bericht hier.