“Uit een peiling van Maurice de Hond blijkt dat 81% van de Nederlanders van mening is dat EU-migranten zoals Bulgaren en Roemenen geen recht hebben op Nederlandse sociale uitkeringen en toeslagen.

[…] Het is niet zo vreemd dat de ogen langzamerhand beginnen open te gaan nu verschillende cijfers de gevolgen van het links ideale gedachtegoed bevestigen. De open grenzen zijn catastrofaal voor Nederland.  De zorgpremies zijn niet meer op te brengen [….]

De peiling…..toont aan dat 75% van de Nederlanders vindt dat dat wij zelf moeten uitmaken wie er welkom zijn in ons land en niet de EU…..Ook het grootste deel van de bevolking (55%) is voor vertrek uit de EU als dit bevorderlijk is voor onze economie.”

Zie in verband met het bovenstaande mijn artikelen ‘Europa tussen twee dictaturen’ d.d. 9/5/2012 (http://www.gfcnieuws.com/?p=154033) en ‘Flash-oproep (update)’ d.d. 1/12/2013 (http://www.gfcnieuws.com/?p=196528)

€urofoben aller landen, verenig u tegen het monster dat EU heet! OphEUffen die EU!

Ahmad Jhawnie

In de rubrieken ‘Ingezonden/ Aangeboden’ stelt GFC een ieder in de gelegenheid om een eigen mening of visie te geven op alle actuele ontwikkelingen en/of relevante onderwerpen. Stukken die geplaatst worden komen niet noodzakelijkerwijs overeen met de visie en/of de mening van de redactie.  De redactie heeft het recht om de stukken wel of niet te plaatsen, in te korten of te redigeren, zonder de mening en/of visie van de inzender aan te tasten. Er worden alleen stukken geplaatst die behoudens een ieders verantwoordelijkheid voldoen aan wat gesteld wordt in de Surinaamse wetgeving.


Dit bericht is afkomstig van GFC Nieuws. Bekijk het oorspronkelijke bericht hier.