GFC NIEUWSREDACTIE- De 21-jarige motorfietser Valentio Faerber, die vrijdag omkwam in het verkeer in Suriname, had zware verwondingen aan zijn hoofd en rechter onderarm.

De motorfietser reed in de middag van 22 oktober in de Margarethalaan tegen een schutting aan en overleed ter plaatse ten gevolge van zwaar opgelopen letsels.

De politie van Munder kreeg melding van het verkeersongeval en deed de locatie aan voor onderzoek. Valentio, Faerber werd ter plaatse aangetroffen liggend naast een zwaar beschadigde motorfiets. Hij vertoonde geen teken van leven meer. Een ingeschakelde arts stelde officieel vast dat hij overleden was, meldt de PR van het KPS.

Volgens het voorlopig politieonderzoek is naar voren gekomen dat Faerber op een gegeven moment een stunt uithaalde op de motorfiets en daarbij de controle verloor over de besturing van het voertuig.

Het gevolg was dat hij tegen een stenenmuur aankwam en daarbij zware verwondingen opliep aan zijn hoofd en rechter onderarm.

Het ontzielde lichaam is in opdracht van het Openbaar Ministerie door de politie voor obductie in beslag genomen.

De motorfiets is voor herkeuring in beslag genomen.

Deze zaak is voor verder onderzoek door de politie van het bureau Munder overgedragen aan de collega’s van de verkeersunit van Regio Paramaribo.

Dit is een bericht van GFC Nieuws

Dit bericht is afkomstig van GFC Nieuws. Bekijk het oorspronkelijke bericht hier.