Nadat Carlos Zetina, een student aan de universiteit van Calgary, tijdens een avondje stappen een plezant gesprek had aangeknoopt met een zekere Nicole, wilde hij de dame in kwestie daags nadien een sms’je sturen. Toen bleek dat hij het verkeerde nummer had, besloot hij alle Nicoles van de universiteit een mail te sturen.

Zetina bleef echter niet bij de pakken zitten en haalde alle e-mailadressen uit het online adresboek van de universiteit, zo vertelde hij aan de Canadese radiozender CBC. Bijgevolg kregen alle Nicoles en vrouwen met een gelijkende naam dezelfde e-mail. Hij schreef dat hij op zoek was naar een Nicole die afkomstig is uit Nederland en de Duitse filosoof Friedrich Nietzsche “deprimerend” vindt.

Zijn e-mail had niet meteen het gewenste effect, maar wist wel de Nicoles van de campus te verenigen. Een aantal van hen troffen elkaar immers in de Facebookgroep ‘Nicole From Last Night’. Een van hen stuurde een mailtje naar Zetina waarin ze hem vertelde over de Facebookgroep en dat alle Nicoles hem zouden helpen om de juiste te vinden.

De Nicole waarnaar de student op zoek was, kreeg het berichtje echter niet onder ogen, want ze was een uitwisselingsstudente. Uiteindelijk vernam ze via sociale media dat Zetina naar haar op zoek was en ondertussen maakt ze ook deel uit van de Facebookgroep met haar naamgenoten. Ondertussen heeft ze zelf ook al contact gehad met de student die zo hard naar haar op zoek was.

Dit bericht is afkomstig van GFC Nieuws. Bekijk het oorspronkelijke bericht hier.