S.G. werd gisteren in de rechtszaal gehoord als verdachte in een zaak waar hij verkrachting ten laste is gelast. De verdachte wordt ervan beschuldigd op 11 juli 2013 een 13-jarig meisje te hebben verkracht. De verdachte ontkent deze beschuldigingen. Hij zou deze feiten niet hebben gepleegd.

Toen het dertienjarige meisje van school naar huis liep aan de Suralcoweg in het ressort Rijsdijk is ze in een busje gesleurd en vervolgens verkracht. Na het plegen van de daad is het meisje in hulpeloze toestand achtergelaten. Een voorbijganger trof haar aan en bracht haar naar de politie.

Aangezien de man onbekend was bij het slachtoffer, was het moeilijk de verdachte in beeld te brengen. Na maanden speurwerk is het toch gelukt deze verdachte aan te houden. De verdachte werd in oktober gearresteerd en in verzekering gesteld.

De verdachte ontkent alles. In de rechtszaal werd hij geconfronteerd met met de verklaring van het slachtoffer. “Deze meneer stond naast een wit busje en toen ik voorbij liep trok hij mij naar binnen, bond mijn handen vast, mijn mond werd met tape dichtgeplakt en hij reed hard weg”, zei het slachtoffer. Ze probeerde een voorbijgaande vrouw te wenken toen de verdachte haar schreeuwde om te gaan liggen in dit busje.

Hij reed naar een verlaten plek, deed haar kleding uit en ondanks ze zij dat ze in haar maandelijkse periode verkeerde, misbruikte de verdachte haar toch. Daarna reed hij naar de Suralcoweg en duwde haar uit de wagen. Een getuige verklaarde dit ook aan de politie. Toen de politie daar aankwam, troffen ze het meisje in kritieke toestand aan. Zij moest worden opgenomen in het ziekenhuis.

De verdachte ontkent deze feiten en zegt het meisje helemaal niet zo te hebben behandeld. Gezien het feit dat de psychologische rapporten nog niet binnen zijn en het onderzoek nog niet is afgerond werd deze zaak uitgesteld tot 12 mei.(Edunet)

Dit bericht is afkomstig van GFC Nieuws. Bekijk het oorspronkelijke bericht hier.