Surindre Mungra. Hij heeft een boek geschreven dat wereldwijd in 8 verschillende talen zal worden uitgegeven.

PARAMARIBO- De ondernemer en politicus Surindre Mungra heeft tijdens zijn gevangenschap in de strafinrichting Santo Boma niet stilgezeten. Hij heeft een verhalenbundel geschreven. De titel van de bundel is: Vertellingen uit 2001 nachten en bestaat uit 21 verhalen.

GFC Nieuws verneemt dat een serieuze buitenlandse uitgever zich al heeft aangemeld om het boekwerk in 8 verschillende talen uit te geven. Onder meer in de Verenigde Staten van Amerika , China, Europa en andere delen van de wereld zal het boek in de winkels worden verkocht.

Mijn reïncarnatie na de fatale val op de Andesgebergte, het gouden meer van de Amazones in Suriname ontdekt, de deal met de engel des doods, Bonikwai, de opperheer der bosgeesten en het goud van de Marrons, geesten vieren ook oudejaarsnacht, het cellenhuis van Flora gebouwd op een begraafplaats, het Surinaamse Perzisch gezin in Amsterdam, de les van het overspelige echtpaar, de biologische overname van Suriname door Brazilië en  Indra overwint de geest van zelfdoding zijn enkele titels van de verhalen.

De auteur drs. Surindre Mungra is cum laude geslaagd aan de Gemeente universiteit van Amsterdam in Nederland. In opdracht van de uitgever Elsevier heeft hij eerder het leerboek Spaans in beeld geschreven. Dit boek werd vervolgens vertaald in het Frans en Portugees. Als docent en medeoprichter van de M.O.B. opleiding van het Instituut voor de Opleiding van Leraren schreef Mungra bovendien ook het boek Cultuur van Zuid- Amerika.

Dit bericht is afkomstig van GFC Nieuws. Bekijk het oorspronkelijke bericht hier.