“Ik weet nu 200% dat het grootste deel van onze mediawerkers of onderontwikkeld is, of bestaat uit slechte amateurs, of extreem bevooroordeeld is, of een ander beroep moet gaan uitoefenen. Ik was in OCER om de toespraak zelf met mijn eigen oren te horen. Voor zover ik weet ben ik niet onder behandeling van de KNO-arts! Wat de president wel heeft gezegd en benadrukt is dat er een bepaalde trend te merken is waar mensen continu worden ontheven, maar dat NDP’ersmoeten ophouden om op ministeries huidige directeuren, onderdirecteren en andere leidinggevenden te ontheffen alleen maar om hun eigen mensen in te schuiven”, zegt een kaderlid van de NDP.

De vorige week verscheen een bericht in de media dat op een kadermeeting van de NDP door Bouterse gezegd zou zijn dat NDP-toppers geen NDP-leden die in dienst zijn mogen ontslaan. De partij zou dit niet langer accepteren.

Echter zijn de woorden van de NDP-leider verdraaid, meent het kaderlid. “Hij heeft niet gezegd dat NDP’ers niet ontslagen mogen worden. Dit is goedkoop gefabriceerd door mediawerkers! Integendeel heeft hij duidelijk gezegd dat dit ontheffen door NDP’ers puur en alleen om hun eigen inner circle te faciliteren niet meer toegestaan zal worden”.

Benadrukt wordt dat Bouterse juist zeer kritisch is geweest tegen de eigen NDP’ers.

Dit bericht is afkomstig van GFC Nieuws. Bekijk het oorspronkelijke bericht hier.