PARAMARIBO- De politie van Zanderij heeft gisteravond de 37- jarige M.E. aangehouden en opgesloten voor onder meer feitelijke aanranding. Gebleken is dat deze man een 16- jarig meisje, dat met haar familie voor een weekend bij het recreatie- en ontspanningsoord vertoefde, heeft aangevallen en onzedelijk betast.

Volgens verklaring van het slachtoffer poogde M.E. haar en andere dames sedert de dag te voren in het water lastig te vallen, wat hem niet lukte. De volgende dag zat zij langs het water.

Op een bepaald moment kwam M.E. samen met een ander jongeman aangelopen en werd zij vast gegrepen. Daarbij werd zij zedelijk betast en werden haar persoonlijke spullen uit haar broekzakken weggenomen. Vervolgens werd zij in het water gegooid waardoor zij een been bezeerde.

De politie van Zanderij werd ingeschakeld en M.E. werd aangehouden. De andere man is nog niet achterhaald. Aan zijn opsporing wordt gewerkt. De jongedame is na medisch te zijn behandeld op de plaatselijke poli te Zanderij heengezonden. De man. is hangende het onderzoek in verzekering gesteld.

Dit bericht is afkomstig van GFC Nieuws. Bekijk het oorspronkelijke bericht hier.