door Robin Rosario

PARAMARIBO –Ronald Venetiaan, oud-voorzitter van de NPS, heeft vanmiddag in zijn laatste gehouden redevoering als voorzitter van de partij dank uitgebracht aan alle personen voor de ondersteuning die hij gedurende 19 jaren als voorzitter heeft mogen genieten en als president van het land. Venetiaan zei dat hij altijd gezegd heeft na zijn 75ste jaardag geen voorzitter meer te willen zijn. Hij wordt morgen 76 jaar. De oud-voorzitter zal morgen zijn jaardag in alle stilte en binnen familiekring vieren.

Venetiaan vroeg de Almachtige om de nieuwe voorzitter te begeleiden zoals hij hem, Venetiaan, heeft begeleid. Hij feliciteerde de nieuwe voorzitter en vroeg hem de principes van de partij gezien de normen en waarden te behouden zodat er recht en rechtvaardigheid zal mogen blijven heersen in Suriname.

Na Venetiaan kwam Walther Pengel, de voorzitter van het Congresbestuur aan het woord. Hij bracht dank uit

aan Venetiaan voor de manier waarop deze de partij geleid heeft en wenste hem veel levensplezier toe nu hij geen voorzitter meer is. Pengel bracht ook dank uit aan de personen die hem hebben ondersteund als voorzitter van het congresbestuur. Pengel treedt vandaag ook af als voorzitter

Dit bericht is afkomstig van GFC Nieuws. Bekijk het oorspronkelijke bericht hier.